Regim Hotelier Bucuresti

Daca vii in Bucuresti si cauti cazare in regim hotelier, la noi vei gasi absolut ce ai nevoie! Suntem aproape de Autostrada Bucuresti – Ploiesti, suntem aproape de principalele atractii turistice din oras, in zona gasesti benzinarii si centre comerciale importante si la noi vei beneficia de foarte multe avantaje, la un pret mic. 

 

Contacteaza-ne chiar acum si iti vom sta la dispozitie cu orice intrebare ai, referitoare la regimul hotelier, in Bucuresti!

Fb.   In.   Yt.   Contact GDPR

Apartamente in Regim Hotelier Bucuresti

Drag vizitator, iti multumim ca ne-ai accesat site-ul, in cautarea de “apartamente in regim hotelier Bucuresti”. Trebuie sa stii ca ai ajuns in cel mai potrivit loc. Avem mai multe apartamente situate intr-o zona linistita a capitalei si iti punem la dispozitie servicii de 4 stele. 

 

Inchiriem apartamente in Regim Hotelier in Bucuresti de multi ani si suntem una dintre firmele care isi respecta clientii cel mai mult! Pentru noi, satisfactia fiecarui client este o prioritate si vrem sa fim convinsi ca la noi te vei simti exceptional! Din acest motiv, fiecare apartament este echipat cu:

– loc de parcare subteran

– bai spatioase

– masina de spalat haine

– bucatarie moderna si complet echipata

– aer conditionat si incalzire centrala

– prosoape si accesorii de baie (gel de dus, sapun, etc.)

 

Foarte aproape de apartamentele pe care noi le inchiriem in regim hotelier, se gasesc centre comerciale, benzinarii si probabil cel mai important: un punct de legatura cu Autostrada Bucuresti – Ploiesti, in imediata apropiere.

 

Apartamente de Lux in Regim Hotelier

Suntem convinsi ca pentru tine, confortul reprezinta o prioritate. Din acest motiv, iti punem la dispozitie mai multe apartamente de inchiriat in Regim Hotelier, care au fost gandite in detaliu, atat din punct de vedere estetic cat si al spatiului. Te vei bucura de foarte mult spatiu si vei avea inclusiv vedere catre lacul din apropiere, daca alegi apartamente de la etaje superioare.

 

Cazarea in Regim Hotelier in Apartamente, in Bucuresti

Sa te cazezi intr-un apartament daca vii in Bucuresti, este o moda deja cu vechime in Romania. Mai nou, acest “sport” se practica in toate orasele din tara si ne bucuram ca si noi facem parte din acest trend. Sunt multe motive pentru care este mult mai bine sa aleg in apartament fata de un hotel, dar noi iti vom enumera doar cateva:

– beneficiezi de mai mult spatiu

– beneficiezi de intimitate si discretie

– nu ai vecini care sa te deranjeze sau care sa fie galagiosi

– ai conditii exceptionale

– ai loc de parcare subteran (la Pipera Lake Apartments)

– si lista poate continua

 

Apartamentele care se inchiriaza ca si cazare in regim hotelier in Bucuresti, sunt din ce in ce mai numeroase si tot ce putem noi spune, este ca am fost printre primii care am oferit aceste servicii in Bucuresti. Ba mai mult de atat, chiar am creat o moda in acest sector de activitate, prin apartamentele de lux pe care le-am amenajat. 

 

Noi chiar ne-am dat toata silinta si am pus accent pe fiecare spatiu din apartamentele pe care le inchiriem ca si cazare in regim hotelier in Bucuresti. Ne plac cuvintele frumoase pe care ni le spun clientii si suntem o locatie cu note peste 9 pe Booking.

 

Contacteaza-ne oricand, la orice ora, daca urmeaza sa vii in Bucuresti. Apartamentele noastre sunt in cea mai mare parte mereu ocupate, insa cu siguranta vom putea gasi si pentru tine o varianta de ce nu, la alti colaboratori pe care ii avem in domeniul inchirierii de apartamente in regim hotelier in Bucuresti, care isi respecta clientii la fel de mult cum o facem si noi.

Apeleaza Acum