Regim Hotelier Bucuresti

Daca vii in Bucuresti si cauti cazare in regim hotelier, la noi vei gasi absolut ce ai nevoie! Suntem aproape de Autostrada Bucuresti – Ploiesti, suntem aproape de principalele atractii turistice din oras, in zona gasesti benzinarii si centre comerciale importante si la noi vei beneficia de foarte multe avantaje, la un pret mic. 

 

Contacteaza-ne chiar acum si iti vom sta la dispozitie cu orice intrebare ai, referitoare la regimul hotelier, in Bucuresti!

Fb.   In.   Yt.   Contact GDPR

Cazare 3 stele Bucuresti

Cauti un loc de cazare de cel putin 3 stele, in Bucuresti? Ne poti alege pe noi! Iti oferim conditii exceptionale, la preturi foarte accesibile. Avem garsoniere si apartamente de inchiriat ca si cazare in regim hotelier in Bucuresti si vom fi foarte fericiti daca ne treci pragul!

 

De ce noi suntem o cazare de mai mult de 3 stele?

In primul rand, fiindca avem apartamente care sunt amenajate cu foarte mult bun gust. Arhitectii si designerii care au ales cum sa amenajeze spatiile noastre interioare, si-au dat tot interesul ca sa faca arta si sa creeze confort. 

 

Iti putem spune ca si noi ne simtim foarte bine si ca am amenajat fiecare locatie, dupa cum ne dorim si noi sa fim tratati, atunci cand plecam in vacanta. Beneficiezi de foarte multe lucruri si primesti mai mult decat poti primi de la un hotel de 3 stele.

– iti oferim loc de parcare subteran

– vei avea un spatiu de cazare generos

– vei avea mereu liniste si discretie

 

Cazare de 4 stele, la pret de 3 stele

Daca esti in cautarea unei cazari care sa fie de cel putin 3 stele in Bucuresti, “Pipera Lake Apartments” iti poate oferi ceva mai bun de atat. Pentru un pret care porneste de la 30 de euro/zi, noi iti putem oferi tot ce ai nevoie ca sa te simti rasfatat si relaxat. Nu trebuie sa iti faci griji de nimic, ba mai mult, iti si recomandam sa iti lasi acasa prosoapele, ustensilele de bucatarie si geanta frigorifica. La noi ai toate conditiile necesare si nu o sa duci lipsa de nimic! Bucatariile sunt complet echipate, aparatul de cafea te asteapta iar vecinii aproape ca nu ii vei sesiza!

 

In locatiile noastre poti veni cu toata familia, fara griji. Iti punem la dispozitie apartamentele noastre care sunt perfecte pentru o singura zi, sau pentru un intreg sejur de relaxare, in Bucuresti.

 

In sectorul 1 poti vizita o multime de obiective turistice, cum ar fi:

– Calea Victoriei

– Muzeul Taranului Roman

– Cladirea Guvernului

– Parcul Cismigiu

– Muzeul Antipa

 

Si in cazul in care dimineata te trezesti foarte devreme, iti poti bea cafeaua pe malul lacului Herastrau, la unul din restaurantele prezente acolo. 

 

Ce incercam sa facem acum?

Sa te convingem ca daca esti in cautarea unei locatii de cazare de 3 stele in Bucuresti, noi te asteptam cu conditii mult mai bune, intr-o zona linistita, din care ai acces usor catre principalele puncte din Bucuresti. 

 

Retine faptul ca de aici se ajunge foarte usor la Autostrada Bucuresti – Ploiesti si la Soseaua de Centura. Ba mai mult, se ajunge rapid la Aeroportul Otopeni si la Therme.

 

Daca am reusit sa te convingem ca meritam sa iti fim gazde, te invitam sa ne contactezi si sa vii sa vezi singur, ca noi suntem alegerea perfecta, atunci cand esti in cautarea unei cazari in Bucuresti. 3 stele, sau 4 stele, pana la urma cel mai important este sa te simt ca acasa, relaxat, fara griji si odihnit. 

 

Noi te asteptam cu bratele deschise, oricand!

Echipa “Pipera Lake Apartments”

Apeleaza Acum