Regim Hotelier Bucuresti

Daca vii in Bucuresti si cauti cazare in regim hotelier, la noi vei gasi absolut ce ai nevoie! Suntem aproape de Autostrada Bucuresti – Ploiesti, suntem aproape de principalele atractii turistice din oras, in zona gasesti benzinarii si centre comerciale importante si la noi vei beneficia de foarte multe avantaje, la un pret mic. 

 

Contacteaza-ne chiar acum si iti vom sta la dispozitie cu orice intrebare ai, referitoare la regimul hotelier, in Bucuresti!

Fb.   In.   Yt.   Contact GDPR

Cazare 4 stele Bucuresti

Buna si in primul rand, bine ai venit! Inca nu ne cunoastem, dar noi te putem convinge de ce suntem o locatie de top si de ce spunem ca oferim: cazare de 4 stele, in Bucuresti. 

 

a) Locuri de parcare subterane pentru fiecare

In primul rand, noua ne place sa oferim respect clientilor nostri. Ne dam silinta si suntem dispusi sa acceptam orice recenzie pozitiva sau negativa, de 2 sau de 5 stele si din acest motiv, oferim servicii impecabile! Din acest motiv si pentru ca ne pasa de tine, poti beneficia de loc de parcare subterana, daca vii sa te cazezi la noi. Masina ta va sta in siguranta si va fi incalzita in timpul iernii.

 

b) Spatiu foarte generos in locatiile noastre

Noi de exemplu, cand plecam intr-o vacanta, fie ca este in strainatate sau in Romania, cautam locatii cu spatii generoase. Am calatorit in Grecia, in Italia, in Dubai, in America si de fiecare data, am ales sa locuim in spatii care ne-au oferit confort si care aveau clasificari de cel putin 4 stele. 

 

Da, este adevarat. Sunt diferente intre cazarile de 4 stele din Romania si cele de 4 stele din Dubai. Sau intre cazari de 4 stele din Italia si cazari de 4 stele din America. Fiecare tara isi pune amprenta ei iar traditiile locului sunt cele mai importante, cand vine vorba de confortul turistilor.

 

De exemplu, acum ceva timp am mers intr-o vacanta de 3 zile, intr-o localitate din Maramures, in Botiza. Acolo ne-am cazat intr-o casa traditionala maramureseana. Ni s-a oferit o cazare de 4 stele, dar cu multe motive romanesti si coverturi si covoare traditionale. Pentru noi, aceasta locatie a fost de 5 stele, fiindca ne-am simtit exceptional. Sa nu va mai spunem de palinca gustoasa care ne astepta in fiecare seara, intr-un loc special ales de gazda.

 

c) Amenajari interioare si exterioare de lux

Sunt unii turisti care vin la noi si spun ca de fapt apartamentele pe care le inchiriem, ar fi de 5 stele si nu de 4 stele. Ei spun asta fiindca s-au simtit foarte bine, din prisma faptului ca noi am apelat la designeri si arhitecti care ne-au ajutat sa amenajam in cel mai mic detaliu, fiecare locatie. 

 

d) Accesul la servicii si imprejurimi

De la noi, de la “Pipera Lake Apartments”, puteti ajunge rapid la benzinarii, spalatorii auto, centre comerciale, saloane de nunti, restaurante cunoscute, autostrada Bucuresti – Ploiesti, sau chiar in centrul orasului. 

 

Seara, cand traficul este mai linistit, in 10 minute ati si ajuns pe Calea Victoriei, puteti parca masina si va puteti plimba linistiti prin frumosul Bucuresti. 

 

Sunt multe alte motive care ne fac sa credem ca noi suntem o cazare de cel putin 4 stele, in Bucuresti. O sa iti mai spunem un ultim atuu al nostru: la “Pipera Lake Apartments” te poti odihni ca atunci cand pleci in vacanta. Si cu asta am spus tot! Te asteptam sa vii, sa ne treci pragul si sa te odihnesti, fiindca meriti mult mai mult decat o cazare de 4 stele!

 

Cu dragoste,

Echipa Pipera Lake Apartments

Apeleaza Acum