Regim Hotelier Bucuresti

Daca vii in Bucuresti si cauti cazare in regim hotelier, la noi vei gasi absolut ce ai nevoie! Suntem aproape de Autostrada Bucuresti – Ploiesti, suntem aproape de principalele atractii turistice din oras, in zona gasesti benzinarii si centre comerciale importante si la noi vei beneficia de foarte multe avantaje, la un pret mic. 

 

Contacteaza-ne chiar acum si iti vom sta la dispozitie cu orice intrebare ai, referitoare la regimul hotelier, in Bucuresti!

Fb.   In.   Yt.   Contact GDPR

Cazare 5 stele Bucuresti

Buna seara, sau buna ziua si bine ai venit! Noi suntem “Pipera Lake Apartments”, o companie cu locatii de cazare in zona de Nord din Bucuresti, Suntem amplasati intr-o zona linistita, catalogata de cei care locuiesc aici, ca fiind una de 5 stele. Cladirile rezidentiale din jur, lacul din imediata apropiere si distanta fata de zumzetul orasului, ne acorda titlul de locatie premium. 

 

Din aceasta zona, se poate ajunge foarte rapid la:

– benzinarii si spalatorii auto

– restaurante de top

– parcul Herastrau

– Aeroportul Henri Coanda

– Therme Balotesti

– Piata Victoriei

– autostrada Bucuresti – Ploiesti

 

Poti gasi pe site-ul nostru poze si filmari de prezentare, din apartamentele si garsonierele pe care le inchiriem. Toate locatiile sunt bine alese, sunt amenajate cu foarte mult bun gust si se afla intr-o cladire ce ofera parcare subterana, incalzita pe timpul iernii.

 

Intreaga arie a cladirii noastre este supravegheata video si iti garantam liniste si discretie maxima, de la sosire si pana la plecare. Vecinii pe care ii vei avea au aceleasi preferinte ca si tine: sa nu fie deranjati, sa se odihneasca si sa se simta ca la un resort ce oferta cazare de 5 stele.

 

Cazare de 5 stele in Bucuresti

Locatia noastra este catalogata de clientii care ne trec pragul, ca fiind una de lux, de 5 stele, cu tot ceea ce are nevoie un turist care vine in Bucuresti. Pe booking avem peste nota 9 ca si scor si suntem incantati de faptul ca am reusit sa multumim pe toti cei care ne-au vizitat.

 

Luxul si bunastarea pe care noi le promitem, exista intr-adevar in locatiile noastre si suntem fericiti ca avem recomandari foarte foarte bune, de la clienti din Romania si din strainatate. 

 

Avantajele Pipera Lake Apartments in comparatie cu un hotel de 5 stele

– iti oferim mai mult spatiu

– platesti mai putin

– ai parte de liniste si discretie

 

Cel mai important aspect, ar fi cel economic. Pentru doar 80 de euro/noapte, te poti caza intr-un apartament situat la ultimul etaj al cladirii, cu terasa si barbeque si cu o camera de zi (living) de o dimensiune foarte mare. Beneficiezi de o bucatarie open space in care iti poti gati micul dejun preferat si o cafea aromata, la espressorul care te asteapta.

 

Alege sa te cazezi la “Pipera Lake Apartments” si vei fi foarte multumit! Te vei odihni, vei avea parte de liniste, vei avea toate cele necesare si cu siguranta vei reveni si data viitoare. Recomandarile clientilor nostri, sunt cele mai puternice exemple pe care le avem pana acum, ca aceasta activitate a noastra este una de succes.

 

In calatoriile noastre, alegem mereu locatii de cel putin 4 stele, dar de cele mai multe ori optam pentru cazarile de 5 stele. Suntem fermecati de frumoasa Italie (de Positano, Cinque Terre si Sicilia) si va spunem ca abia asteptam o urmatoare calatorie. Pana atunci, vom fi aici in Bucuresti, ne place sa fim gazde, sa va servim atunci cand aveti nevoie si sa va spunem cu dragoste: va asteptam si data viitoare! Contactati-ne chiar acum si rezervati-va locul de cazare. 

Apeleaza Acum