Regim Hotelier Bucuresti

Daca vii in Bucuresti si cauti cazare in regim hotelier, la noi vei gasi absolut ce ai nevoie! Suntem aproape de Autostrada Bucuresti – Ploiesti, suntem aproape de principalele atractii turistice din oras, in zona gasesti benzinarii si centre comerciale importante si la noi vei beneficia de foarte multe avantaje, la un pret mic. 

 

Contacteaza-ne chiar acum si iti vom sta la dispozitie cu orice intrebare ai, referitoare la regimul hotelier, in Bucuresti!

Fb.   In.   Yt.   Contact GDPR

Cazare Bucuresti Afumati

Drumurile noastre poate, se vor intalni vreodata! Sau mai bine zis, te asteptam cu drag la noi! Iti putem oferi cazare in regim hotelier in Bucuresti, in apropiere de Afumati. Avem un bloc cu 5 nivele, special construit pentru acest serviciu. Apartamentele noastre au conditii de lux si poti vedea din pozele si filmarile pe care le-am postat, ca suntem o companie la inaltime! Ne place foarte mult sa credem, ca suntem printre cei mai buni in acest domeniu, cand vine vorba de cazare in zona Bucuresti – Afumati.

 

De la noi se poate iesi cu usurinta catre Autostrada Bucuresti – Ploiesti sau catre Soseaua de Centura. Drumul care leaga locatia noastra de Afumati, este usor de parcurs si GPS-ul o sa va indice cu exactitate cum trebuie sa ajungeti la noi.

 

In apropiere se gasesc doua benzinarii, se gaseste un McDonald’s deschis NON-STOP, farmacii, restaurante si tot ce ai nevoie ca sa te instalezi cu usurinta, in Bucuresti.

 

Recomandari Cazare Bucuresti Afumati

Avem cateva recomandari, daca esti in cautarea unei cazari in zona Bucuresti Afumati. In primul rand cauta o locatie recunoscuta online, cu recenzii pe Booking si cu un website propriu. Exista asa zisii proprietari “pirati” care nu ofera niciun fel de garantie si care te pot pacali, iti pot prezenta poze din alte locatii, care nu sunt in zona de cazare Bucuresti – Afumati si iti pot provoca stres si suparare, mai ales daca vii aici dupa un drum lung si obositor.

 

Noi suntem situati pe strada Emil Racovita, la 2 km de autostrada Bucuresti – Ploiesti si la 3 km de Soseaua de Centura si foarte aproape de Afumati. De aici chiar poti ajunge cu usurinta oriunde ai nevoie. Vei avea loc de parcare asigurat si te vei putea bucura de liniste deplina!

 

Vecinii din imprejurimi iubesc linistea si confortul, asa ca te vei bucura si tu acest lucru! Conditia este sa respecti pe cei din jurul tau si sa fii la fel, linistit si cat se poate de silentios, fiindca noua ne place sa credem ca aceasta zona este una selecta. Probabil, cea mai selecta din Bucuresti.

 

Daca esti in cautarea unei cazari confortabile in zona Afumati din Bucuresti, te asteptam aici! Iti oferim cazare in regim hotelier, in apartamente de LUX, special amenajate pentru turistii care calatoresc frecvent si care cauta in Bucuresti, un loc ca acasa.

 

Pipera Lake Apartments, iti pune la dispozitie apartamente pentru cazare in apropiere de Afumati – Ilfov si iti oferim toate conditiile de care ai nevoie, poate chiar mai bune decat la unele hoteluri pe care le-ai putea alege in Bucuresti.

 

Singurul nostru dezavantaj (daca se poate numi asa), este acela ca nu avem restaurant. Insa zona fiind una usor accesibila, exista in imprejurimi multe restaurante iar firmele de livrari ajung imediat, cu orice mancare iti doresti: romaneasca, greceasca, asiatica, etc. 

 

Alege sa vii si sa te cazezi la noi, in Pipera, daca esti in cautarea unui loc de cazare in Afumati! Suntem foarte aproape de tine si te asteptam cu mare drag.

Apeleaza Acum