Regim Hotelier Bucuresti

Daca vii in Bucuresti si cauti cazare in regim hotelier, la noi vei gasi absolut ce ai nevoie! Suntem aproape de Autostrada Bucuresti – Ploiesti, suntem aproape de principalele atractii turistice din oras, in zona gasesti benzinarii si centre comerciale importante si la noi vei beneficia de foarte multe avantaje, la un pret mic. 

 

Contacteaza-ne chiar acum si iti vom sta la dispozitie cu orice intrebare ai, referitoare la regimul hotelier, in Bucuresti!

Fb.   In.   Yt.   Contact GDPR

Cazare Bucuresti Voluntari

Zona Voluntari (Bucuresti) este foarte cautata pentru servicii de cazare. Sunt foarte multi turisti care trec prin zona fie cu afaceri fie in scop turistic si isi doresc o cazare cat mai aproape de iesirea din Bucuresti spre Bacau, sau spre Ploiesti – Brasov. 

 

Vestea cea buna, este ca noi suntem situati chiar in Voluntari, pe strada Emil Racovita, zona fiind cunoscuta si ca Pipera – Tunari. De la noi ajungi rapid la Soseaua de Centura, la DN 1, si la Autostrada Bucuresti – Ploiesti. Aici in apropiere vei gasi benzinarii, centre comerciale, restaurante si tot ce ai nevoie ca sa te simti ca acasa.

 

Conditiile de cazare pe care noi le oferim, sunt la superlativ! Inchiriem apartamente si garsoniere in regim hotelier si suntem foarte pasionati de acest lucru. Am amenajat fiecare spatiu cu multa atentie si am facut tot ce ne-a stat in putinta, ca sa primim doar recomandari pozitive din partea clientilor pe care i-am avut pana acum.

 

O sa iti facem o lista rapida cu beneficiile de a te caza la noi, in cazul in care ai cautat “Cazare Bucuresti – Voluntari”:

– avem apartamente si garsoniere spatioase

– iti punem la dispozitie prosoape de baie, sampon si gel de dus

– la noi vei avea cafetiera, cuptor cu microunde si bucatarii complet utilate

– ambientul este foarte placut, curat, extrem de bine intretinut si potrivit pentru familiile cu copii mici

– schimbam lenjeria de pat si prosoapele zilnic si ne asiguram ca nu duci lipsa de absolut nimic, cat timp vei locui la noi

 

Cazarea in regim hotelier este un adevarat fenomen in acest timp si tot mai multi oameni aleg acest tip de cazari, in detrimentul hotelurilor si al pensiunilor. Noi de exemplu am amenajat spatiile dupa bunul nostru gust dar am apelat si la arhitecti si la oameni specializati in domeniu. 

 

Daca vii sa te cazezi la noi, in zona Voluntari – Pipera, vei putea ajunge usor la Aeroportul Otopeni, la Aeroportul Baneasa, la IKEA, la Romexpo sau la alte puncte importante din zona. Cazarile noastre sunt preferate in special de cei care au afaceri in zona Pipera – Tunari – Voluntari – Sector 1 si care doresc sa fie aproape de locul de intalnire, fiindca la doar 2 km de locatia noastra, se gasesc cladirile de birouri din Pipera – Voluntari, cu principalele sedii de corporatii din Romania.

 

Nu suntem deloc modesti, cand spunem ca la noi vei gasi conditii de cazare excelente, pentru zona Pipera – Voluntari! Aici te poti bucura de liniste, de confort si de discretie totala. Intreaga cladire este supravegheata video si prin faptul ca iti oferim un spatiu de parcare subteran, cu acces interior si lift pana la ultimul etaj, iti ofera siguranta si in acelasi timp usurinta de a ajunge direct in pat, dupa o zi istovitoare. Iti transmitem cele mai frumoase ganduri si te asteptam la noi, in cazul in care cauti cazare in zona Voluntari, Pipera, Ilfov sau Bucuresti. 

 

Cu cel mai mare drag, 

Echipa Pipera Lake Apartments

Apeleaza Acum