Regim Hotelier Bucuresti

Daca vii in Bucuresti si cauti cazare in regim hotelier, la noi vei gasi absolut ce ai nevoie! Suntem aproape de Autostrada Bucuresti – Ploiesti, suntem aproape de principalele atractii turistice din oras, in zona gasesti benzinarii si centre comerciale importante si la noi vei beneficia de foarte multe avantaje, la un pret mic. 

 

Contacteaza-ne chiar acum si iti vom sta la dispozitie cu orice intrebare ai, referitoare la regimul hotelier, in Bucuresti!

Fb.   In.   Yt.   Contact GDPR

Cazare ieftina Bucuresti

Bine te-am gasit! Probabil esti in cautare de cazare ieftina in Bucuresti si ai gasit site-ul nostru. Te anuntam cu drag, ca la noi poti gasi chiar ceea ce ai cautat: cazare ieftina, in Bucuresti! Iti putem inchiria apartamente si garsoniere, la preturi foarte accesibile! Avem locatii cu conditii ca la hotelurile de 4 stele, insa avem cateva avantaje in plus: spatiu generos, liniste si discretie!

 

Cazarea in regim hotelier, in Bucuresti

Probabil stii deja ca in acest moment cazarile in regim hotelier (in apartamente si garsoniere) au devenit o moda la nivel global. Tot mai multi oameni aleg sa-si puna la dispozitie locuintele pentru a fi inchiriate de turisti. Noi de exemplu, iti putem oferi servicii ieftine de cazare, raportate la conditiile de care vei beneficia. 

 

“Pipera Lake Apartments” este un complex de apartamente si garsoniere, situat in zona de Nord a Bucurestiului, la o distanta mica de Autostrada Bucuresti – Ploiesti si Soseaua de Centura. De aici ai acces foarte usor catre principalele zone din Bucuresti si in cazul in care cauti: cazare ieftina in Bucuresti, trebuie sa stii ca la noi gasesti ceva mai mult de atat!

 

Toate locatiile noastre beneficiaza de: incalzire centrala proprie, bucatarii moderne si utilate complet, prosoape, uscator de par, fier de calcat, masina de spalat, aer conditionat si parcare subterana pentru autoturisme! 

 

Totodata, spatiul este in permanenta monitorizat video si iti putem garanta ca vei fi in maxima siguranta. Vecinii iubesc linistea si discretia, la fel cum si tie iti place, astfel ca iti garantam ca nu vei fi deranjat absolut deloc. 

 

Avantajele unei cazari in regim hotelier. Ieftin, sau nu?

La un calcul foarte simplu, reiese faptul ca un apartament iti ofera un spatiu mult mai mare decat o camera de hotel. Ai bucatarie complet utilata si o camera de zi generoasa, astfel ca poti veni aici cu toata familia. Unele locatii pe care noi le avem, sunt potrivite chiar si pentru 7-8 persoane. Iar pretul pe care il veti plati, este daca nu asemanator cu cel al unui hotel, mai mic chiar coniderabil.

 

Si noi calatorim frecvent in Europa, in Asia si in America si de acolo am invatat cum am putea sa oferim servicii de cazare ieftina in Bucuresti. Intotdeauna am pus satisfactia clientului pe primul loc si am facut tot posibilul sa obtinem recomandari pozitive, pentru serviciile de cazare pe care le oferim. Avem punctaje pozitive pe orice alt site de inchirieri si suntem una dintre cele mai apreciate companii de acest tip (asta o spun clientii nostri). Aici cele mai importante lucrurl elementare, sunt respectate cu strictete: curatenia, linistea si calitatea serviciilor oferite, de la sosirea si pana la plecarea turistilor. 

 

Pipera Lake Apartments va poate fi casa pentru o zi, sau pentru mai multe zile, daca sunteti in cautarea unei cazari ieftine in Bucuresti. Cuvantul ieftin nu este chiar pe placul nostru, fiindca uneori indica faptul ca serviciul ar fi slab calitativ, insa noi il folosim acest termen fiindca asta intreaba clientii nostri. Insa din pozele si din filmarile din site poti observa ca oferim calitate la superlativ!

 

Ne dorim din tot sufletul sa te fi convins sa vii la noi. Te asteptam oricand, la orice ora. Contacteaza-ne si iti vom sta la dispozitie!

Pipera Lake Apartments

Cazarea ta, ca acasa

Apeleaza Acum