Regim Hotelier Bucuresti

Daca vii in Bucuresti si cauti cazare in regim hotelier, la noi vei gasi absolut ce ai nevoie! Suntem aproape de Autostrada Bucuresti – Ploiesti, suntem aproape de principalele atractii turistice din oras, in zona gasesti benzinarii si centre comerciale importante si la noi vei beneficia de foarte multe avantaje, la un pret mic. 

 

Contacteaza-ne chiar acum si iti vom sta la dispozitie cu orice intrebare ai, referitoare la regimul hotelier, in Bucuresti!

Fb.   In.   Yt.   Contact GDPR

Cazare Pipera Tunari

Drag vizitator, bine ai venit! Suntem “Pipera Lake Apartments” si iti putem oferi servicii de cazare in Pipera, in apropiere de Tunari, mai exact pe strada Emil Racovita. De la noi ai acces foarte rapid catre Autostrada Bucuresti – Ploiesti si catre Soseaua de Centura.

 

Iti vom prezenta in randurile urmatoare, cateva motive pentru care sa ne alegi pe noi, daca esti in cautare de cazare in zona Pipera – Tunari. 

– inchiriem apartamente in regim hotelier

– inchiriem garsoniere in regim hotelier

– in zona sunt benzinarii si centre comerciale

– de la noi se ajunge usor la Aeroportul Otopeni

– suntem aproape de Parcul Herastrau

– suntem aproape de cladirile de birouri din Pipera

– de aici se ajunge usor la IKEA si la Mall Baneasa

– toate locatiile noastre sunt amenajate in conditii de 4 stele

– va oferim suport NON-STOP si oricand aveti nevoie

– aici aveti bucatarii complet utilate (aragaz, cuptor cu microunde, espressor, etc.)

– avem preturi foarte accesibile pentru o cazare in zona Pipera Tunari (Bucuresti)

– iti oferim parcare subterana pentru masina

– de aici poti ajunge usor la Guvern si la Parlament

– si multe alte beneficii

 

Iti spunem cu sinceritate, ca de cand ne ocupam cu servicii de cazare in zona Pipera – Tunari, suntem foarte atasati de acest loc. Am construit o cladire special pentru asta, un bloc cu 5 etaje, modern, cu lift si supraveghere video si cu vedere catre lacul din apropiere. Unele apartamente au si terasa si barbeque si din acest motiv, suntem probabil, unii dintre cei mai dotati cand vine vorba de cazare in regim hotelier, in Pipera Tunari.

 

Ne pornim si noi la drum, in cateva vacante, in fiecare an. Am fost recent in Iasi si am vizitat orasul dupa foarte multi ani. Partea de intrare in oras dinspre Soseaua Bucium, ne-a facut sa ne simtim ca in Beverly Hills. Case frumos aranjate si rasfirate pe coline, o zona rezidentiala cu cazari fix ca in Pipera – Tunari, restaurante traditionale si oameni frumosi! Da, am fost fermecati. Ne-a placut nespus de mult sa mergem acolo si va recunoastem o parte din sufletul nostru, l-am si lasat acolo. Vom merge din nou, in curand. Fiindca ne-a placut mult si am fost incantati de locurile pe care le-am vizitat. 

 

Sa revenim la subiectul principal. Cautati cazare in zona Pipera Tunari? Va primim la noi! Toate apartamentele pe care le inchiriem ca si cazare in regim hotelier, sunt pregatite si va asteapta. Nu conteaza ora la care veti sosi, noi va primim si va oferim tot confortul de care dispunem. 

 

Masina o puteti parca in subteranul special amenajat si cumparaturile le puteti face la un hipermarket din apropiere. Daca aveti pofta de McDonald’s, sa stiti ca este la doar 1 km distanta si in cazul in care doriti altceva de mancare si va simtiti foarte obositi sa mai gatiti, in zona Pipera Tunari, restaurantele de lux sunt la fiecare pas. 

 

Tot ce trebuie sa faceti acum, este sa ne contactati, daca sunteti in cautarea de cazare in zona Pipera Tunari si sa veniti la “Pipera Lake Apartments”! Contactati-ne cu incredere!

Apeleaza Acum