Regim Hotelier Bucuresti

Daca vii in Bucuresti si cauti cazare in regim hotelier, la noi vei gasi absolut ce ai nevoie! Suntem aproape de Autostrada Bucuresti – Ploiesti, suntem aproape de principalele atractii turistice din oras, in zona gasesti benzinarii si centre comerciale importante si la noi vei beneficia de foarte multe avantaje, la un pret mic. 

 

Contacteaza-ne chiar acum si iti vom sta la dispozitie cu orice intrebare ai, referitoare la regimul hotelier, in Bucuresti!

Fb.   In.   Yt.   Contact GDPR

Garsoniere Regim Hotelier Bucuresti

Cauti in loc in care sa te cazezi in Regim Hotelier in Bucuresti? Bine ai venit la noi! Iti oferim garsoniere de inchiriat, la preturi pornind de la 30 de euro/zi. Iti garantam ca avem servicii de cea mai buna calitate si ca te ve bucura de un sejur relaxant, daca alegi ca noi sa iti fim gazde!

 

De ce se merita sa inchiriezi o Garsoniera in Bucuresti?

Unul din principalele motive, este acela ca primesti acelasi spatiu, poate chiar mai mult decat la un hotel de 3 stele, insa conditiile de locuit vor fi mult mai bune. Te ve simti ca acasa, vei avea aer conditionat si locuinta va fi numai a ta! La hotel ai si vecini poate prea galagiosi uneori, insa in locatia noastra, linistea si respectul domina orice alta lege. 

 

La “Pipera Lake Apartments” vei gasi tot ce iti doresti, fiindca iti punem la dispozitie toate cele necesare, pornind de la prosoape de baie, gel de dus, aer conditionat si pana la parcare subterana pentru masina ta.

 

Noi zicem ca nu ar mai fi cazul sa stai pe ganduri si daca te gandesti sa inchiriezi o garsoniera in regim hotelier in Bucuresti, sa ne alegi pe noi si sa vii fara griji. Locatia in care ne aflam este in zona de Nord a Bucurestiului, in apropiere de cladirile de birouri din Pipera si mai mult de atat, ai acces la toate punctele cheie din oras. De aici poti ajunge foarte usor la Aeroportul Henri Coanda, la Ikea Baneasa, la Arcul de Triumf si Calea Victoriei sau la Autostrada Bucuresti – Ploiesti.

 

Garsonierele pe care noi le inchiriem, iti ofera un confort premium, fiindca amenajarile interioare au fost facute cu un mare simt de raspundere. Nici nu o sa iti vina sa crezi ce frumos am aranjat toate lucrurile, astfel incat musafirii sa fie incantati.

 

Tot la noi, pe langa garsoniere, gasesti si apartamente de inchiriat in regim hotelier. Preturile sunt aproape duble, insa si confortul este pe masura. De exemplu, avem la ultimul etaj, un apartament care are o terasa foarte spatioasa, barbeque si un living cu bucatarie open space, in care sa ai loc sa te misti in voie.

 

In locuintele noastre, este foarte important sa pastrezi linistea, pentru a respecta vecinii din aceeasi cladire si totodata pentru a te odihni.

 

Noi ne respectam foarte mult clientii nostri si in special, vecinii. Fiindca ei ne sunt alaturi aici in fiecare zi si ne intalnim privirile de cate ori apare ocazia. Asa ca, va rugam din toata inima: indiferent de locul in care veti alege sa inchiriati o garsoniera in regim hotelier in Bucuresti, sa tineti cont de vecini si de ceilalti care locuiesc in apropiere.

 

Daca inca stati pe ganduri si nu stiti unde sa va cazati in regim hotelier in Bucuresti, haideti la noi si va vom oferi o garsoniera sau de ce nu, un apartament spatios, care sa va gazduiasca pe termen scurt, mediu sau lung. 

 

Va dorim toate cele bune!

Pipera Lake Apartments

Apeleaza Acum