Regim Hotelier Bucuresti

Daca vii in Bucuresti si cauti cazare in regim hotelier, la noi vei gasi absolut ce ai nevoie! Suntem aproape de Autostrada Bucuresti – Ploiesti, suntem aproape de principalele atractii turistice din oras, in zona gasesti benzinarii si centre comerciale importante si la noi vei beneficia de foarte multe avantaje, la un pret mic. 

 

Contacteaza-ne chiar acum si iti vom sta la dispozitie cu orice intrebare ai, referitoare la regimul hotelier, in Bucuresti!

Fb.   In.   Yt.   Contact GDPR

Hotel ieftin Bucuresti

Cine cauta Hotel ieftin in Bucuresti, dar inca nu este hotarat unde sa se cazeze, poate sa vina la noi! Oferim conditii mai bune decat la hotel, in apartamente si garsoniere pe care le inchiriem in regim hotelier. 

 

Trebuie sa iti spunem de la inceput, ca suntem foarte atasati de aceasta afacere si ne dam interesul sa fim mereu, din ce in ce mai buni. Conditiile pe care le oferim sunt superioare oricarui hotel, scump sau ieftin din Bucuresti. Turistii care ne viziteaza, spun ca la noi sunt conditii de 4 stele si ca se simt aici la noi, rasfatati si in confort deplin.

 

Hotel ieftin in Bucuresti?

Cat de ieftin? Cat de scump? Asta depinde de fiecare in parte. Sunt hoteluri la care poti plati de la 100 de lei/zi dar si hoteluri de la care preturile pornesc de la 500 de lei/zi. Totul depinde de confortul care ti se ofera. La noi de exemplu, preturile incep de la 140 de lei/zi pentru garsoniere si ajung pana la 360 de lei/zi pentru apartamentele cele mai spatioase. Avem multe puncte forte si multe beneficii fata de orice alt hotel din Bucuresti. Cauti o cazare ieftina? Cauti un Hotel ieftin? Noi spunem ca ar fi mai bine sa te reorientezi catre o cazare in regim hotelier. Avem apartamente si garsoniere ce pot fi inchiriate la preturi mici, in comparatie cu tarifele zonei.

 

Suntem situati in Pipera, in zona de Nord a Bucurestiului si iti punem la dispozitie foarte multe lucruri de care sa te bucuri in sejurul tau, dintre care amintim:

– bucatarii complet utilate

– espressor de cafea

– combina frigorifica (frigider) pentru alimente

– aragaz si cuptor (in caz ca vrei sa faci prajituri)

– prosoape de baie, gel de dus, sampon

– loc de parcare pentru autoturism

 

Nici nu ar trebui sa mai stai pe ganduri si sa ne contactezi chiar acum! Conditii de Hotel de 4 stele, foarte ieftin dar si liniste si discretie, gasesti doar la noi! In special in aceasta zona de oras. Suntem aproape de Autostrada Bucuresti – Ploiesti si poti ajunge rapid la principalele locatii din capitala.

 

In zona, gasesti doua benzinarii, McDonald’s si cladirile de birouri din Pipera. Am putea spune ca suntem pozitionati chiar strategic, zona aceasta fiind una in plina dezvoltare. Se poate ajunge usor si catre Aeroportul Henri Coanda dar si catre DN1 sau la Therme Balotesti.

 

In concluzie: daca esti in cautarea unui hotel ieftin in Bucuresti, asteptam sa ne contactezi. Noi iti putem oferi cazare la un pret foarte bun, chiar in zona de Nord, in Pipera. Avem servicii asemanatoare unui hotel de 4 stele si te primim cu inima deschisa. Suntem aproape de principalele puncte cheie din oras si iti oferim multe beneficii. 

 

Indiferent daca alegi sa vii la noi sau nu, memoreaza-ne numarul de telefon in agenda (din pagina de contact) si da-ne un telefon de fiecare data cand vii in Bucuresti si vei cauta un hotel ieftin. “Pipera Lake Apartments” iti sta la dispozitie NON-STOP Te asteptam!

Apeleaza Acum