Regim Hotelier Bucuresti

Daca vii in Bucuresti si cauti cazare in regim hotelier, la noi vei gasi absolut ce ai nevoie! Suntem aproape de Autostrada Bucuresti – Ploiesti, suntem aproape de principalele atractii turistice din oras, in zona gasesti benzinarii si centre comerciale importante si la noi vei beneficia de foarte multe avantaje, la un pret mic. 

 

Contacteaza-ne chiar acum si iti vom sta la dispozitie cu orice intrebare ai, referitoare la regimul hotelier, in Bucuresti!

Fb.   In.   Yt.   Contact GDPR

Inchirieri in Regim Hotelier Bucuresti

Bun venit! Noi ne ocupam cu inchirieri in regim hotelier in Bucuresti, de apartamente si garsoniere, situate in Pipera, in zona de Nord a capitalei. Trebuie sa iti spunem ca suntem printre cei mai buni, din 3 motive: 

– avem preturi avantajoase

– oferim parcare subterana

– zona este linistita si aproape de Autostrada Bucuresti – Ploiesti (& Soseaua de Centura)

 

Cauti inchirieri in Regim Hotelier in Bucuresti?

Alege-ne pe noi! Iti vom pune la dispozitie tot ce avem mai bun, pentru ca tu sa te simti confortabil, respectat si relaxat. Foarte aproape de locatiile noastre poti gasi doua benzinarii, spalatorie auto, un hypermarket si restaurante celebre.

 

Mancarea? Nicio grija

Iti punem la dispozitie numere de la telefon de la principalele firme care se ocupa cu livrarea de mancare in zona. De cele mai multe ori, clientii care vin la noi si care nu au timp sa isi gateasca acasa (fiindca da, avem bucatarii complet echipate), comanda mancarea dinainte de a ajunge la cazare. 

 

Inchirieri in Regim Hotelier in Bucuresti, ca acasa

Cand am inceput sa ne ocupam cu inchirieri in regim hotelier in Bucuresti, ne-am pus problema ca si noi ne-am dorit ca atunci cand mergem intr-o locatie, sa ne simtim ca acasa. Si ne-a reusit! Iti punem la dispozitie foarte multe beneficii, chiar mai multe decat la un hotel si asta mai ales din prisma faptului ca te poti bucura de un spatiu mult mai generos.

 

De la noi poti inchiria:

– garsoniere

– apartamente cu doua camere

– apartamente cu trei camere 

 

Aproape toate apartamentele au si terasa, unele chiar barbeque si absolut toate, camera de zi (living) foarte spatios. Puteti vedea din pozele si din videoclipurile postate, ce frumos am aranjat fiecare locatie in parte si cat de mult ne-am dat interesul sa fim la inaltime! 

 

Inchirieri de LUX in Regim Hotelier in Bucuresti

Noi iti oferim cu siguranta conditii de exceptie. Dar toti clientii care vin, ne spun ca la noi totul este de LUX si de o calitate foarte buna. Am colaborat cu arhitecti, cu designeri si cu oameni foarte priceputi din domeniul amenajarilor interioare si ne-am dorit ca in momentul in care cineva care cauta inchirieri in regim hotelier in Bucuresti si ne gaseste locatiile, sa ne contacteze fara sa stea pe ganduri.

 

Mai sunt cateva motive pentru care cu siguranta ne vei alege:

– raspundem la telefon NON-STOP

– aproape de locatia noastra vei gasi tot ce ai nevoie

– suntem situati in zona de NORD a Bucurestiului, recunoscuta pentru liniste si bunastare

 

Pipera NORD este o zona foarte apropiata de locuri importante din Bucuresti si poti ajunge cu usurinta la: Aeroport, la Therme, la Autostrada Bucuresti – Ploiesti, la Soseaua de Centura, in zona Guvernului si a Parlamentului. 

 

Te asteptam cu bratele deschise la noi, ca sa te cazezi in una din locatiile pe care le punem la dispozitie ca inchiriere in regim hotelier. Sejurul tau, va fi cel putin linistit si odihnitor, daca nu cumva chiar relaxant si de povestit! Contacteaza-ne oricand, pentru orice intrebare.

Apeleaza Acum