Regim Hotelier Bucuresti

Daca vii in Bucuresti si cauti cazare in regim hotelier, la noi vei gasi absolut ce ai nevoie! Suntem aproape de Autostrada Bucuresti – Ploiesti, suntem aproape de principalele atractii turistice din oras, in zona gasesti benzinarii si centre comerciale importante si la noi vei beneficia de foarte multe avantaje, la un pret mic. 

 

Contacteaza-ne chiar acum si iti vom sta la dispozitie cu orice intrebare ai, referitoare la regimul hotelier, in Bucuresti!

Fb.   In.   Yt.   Contact GDPR

Pensiuni Bucuresti

Drag vizitator, bine ai venit! Cauti Pensiuni in Bucuresti? Noi avem o propunere mai buna de atat. Iti putem oferi cazare in apartamente si garsoniere pe care le inchiriem in regim hotelier. Nu conteaza daca vrei sa locuiesti aici o noapte sau mai multe, noi te vom primi cu drag.

 

Suntem situati in Pipera, in zona de Nord a Bucurestiului, foarte aproape de autostrada Bucuresti – Ploiesti. De aici practic, poti ajunge rapid in orice directie doresti sa mergi: Constanta, Brasov, Iasi sau chiar catre Sibiu. Drumul este usor de inteles si GPS-ul te va ghida rapid, chiar si catre Soseaua de Centura, in cazul in care vrei sa ajungi in orice alt loc din Bucuresti.

 

Pensiuni in Bucuresti

Sunt cateva locatii in oras, pe care noi le admiram foarte foarte mult si la care mergem uneori sa servim masa. In zona Crangasi de exemplu, este o locatie unde noi ne simtim ca la munte! Gazdele au pus acolo pomi si au ingradit spatiul, ca si cum ar fi dintr-un alt loc din Bucuresti, nu o pensiune urbana. 

 

Cand plecam din Bucuresti si cautam o pensiune in orice alt loc din tara, ne orientam foarte mult, dupa urmatoarele aspecte:

– sa fie o pensiune de minim 4 stele

– sa aiba gradina spatioasa in jurul pensiunii

– sa aiba bucatarie romaneasca si restaurant deschis de dimineata pana seara

– sa primeasca copii dar si animalute

 

Am observat ca sunt multe pensiuni care nu primesc copii mici sau animalute, iar noi va spunem drept, fugim de aceste locatii. Ni se pare ca acesta este un motiv foarte serios sa credem, ca oamenii care sunt gazde ale acelor pensiuni, nu au sufletul bun si nu sunt primitori. 

 

Trebuie sa va povestim ceva! Nu de mult timp, am calatorit in Germania, intr-un oras de langa Soest, in zona de Nord. Si fiindca era sambata si noi inca nu terminasem drumul pe care il aveam de parcurs, am ales sa ne cazam la o pensiune in acea zona. A fost mirific! Evident, am ales sa mai stam inca o zi, pana luni. Fiindca ne-a placut foarte mult amabilitatea gazdelor. 

 

Au venit seara la noi la usa si ne-au invitat la cina. Au pregatit preparate traditionale ale locului si ne-au oferit cate un ceai cald, fiindca era destul de rece in acele zile. Dimineata, ne asteptau (pe toti cei cazati acolo la pensiune) cu mancaruri foarte gustoase. Am servit acolo delicii, nu gluma! Omleta era de vis, iar cafeaua nici nu va puteti inchipui ce aroma avea. Nici nu am mai pus zahar, fiindca era deja foarte gustoasa.

 

Ne-am indepartat putin de la subiect si asta fiindca noua ne place sa povestim foarte mult. Insa daca sunteti in cautarea unei pensiuni in Bucuresti si nu gasiti, va asteptam cu drag la Pipera Lake Apartments. 

 

Noi inchiriem apartamente si garsoniere in regim hotelier si va putem garanta ca avem conditii foarte bune, la preturi decente. Va oferim si loc de parcare pazit si tot ceea ce aveti nevoie sa va simtiti ca acasa.

 

Va asteptam cu drag la noi!

Apeleaza Acum