Regim Hotelier Bucuresti

Daca vii in Bucuresti si cauti cazare in regim hotelier, la noi vei gasi absolut ce ai nevoie! Suntem aproape de Autostrada Bucuresti – Ploiesti, suntem aproape de principalele atractii turistice din oras, in zona gasesti benzinarii si centre comerciale importante si la noi vei beneficia de foarte multe avantaje, la un pret mic. 

 

Contacteaza-ne chiar acum si iti vom sta la dispozitie cu orice intrebare ai, referitoare la regimul hotelier, in Bucuresti!

Fb.   In.   Yt.   Contact GDPR

Preturi Regim Hotelier Bucuresti

Drag vizitator, noi avem o vorba: ieftin si bun, chiar exista. Si o spunem din propria experienta! Inchiriem apartamente in regim hotelier in Bucuresti, la preturi modice. Avem conditii de cel putin 4 stele si iti garantam faptul ca sederea ta la noi, va fi una foarte placuta.

 

Preturi la cazarea in Regim Hotelier in Bucuresti

Pe principalele site-uri de inchirieri apartamente si garsoniere ce pot fi gasite la o simpla accesare pe Google, vei gasi o varietate foarte mare de preturi. In cea mai mare parte justificate, insa exista si cazuri cand conditiile oferite nu se ridica la nivelul asteptarilor. 

 

Oferi cazare in Regim Hotelier, la preturi mici

Stii care este cel mai tare lucru, cand vine vorba de a te caza intr-un apartament, in Bucuresti, in Regim Hotelier? Faptul ca pentru acelasi pret ca la un hotel de 4 stele, obtii un spatiu chiar si de 4 ori mai mare, terasa, parcare subterana, o bucatarie complet utilata si multa libertate.

 

La noi la “Pipera Lake Apartments”, toti turistii spun ca se simt foarte bine si ca de prima data cand au deschis usa unei locuinte si s-au aruncat osteniti in pat, s-au simtit ca la ei acasa. Va puteti inchipui cat de fericiti suntem ca auzim aceste lucruri! Ne-ar placea foarte mult ca toti cei care se ocupa de cazari in Regim Hotelier in Bucuresti si ofera preturi foarte mari, sa ofere cel putin confortul unei camere de hotel acceptabile. Insa sunt si exemple negative si este foarte bine sa fiti prudenti.

 

Preturile la cazarea in Regim Hotelier pot varia, dar nu foarte mult, cu 10-15-20 de euro, in functie de locatia aleasa. La noi de exemplu, o garsoniera se inchiriaza cu 30 de euro pe zi, in timp ce un apartament cu 2 camere si o terasa cu barbeque, poate ajunge la 80 de euro pe zi. Preturile sunt foarte mici, in comparatie cu o camera de hotel la care platiti acelasi pret iar spatiul este mult mai mic.

 

Clientii care aleg sa revina la noi, primesc discounturi si preturi reduse la inchirierea in regim hotelier! Din acest motiv, spunem ca este foarte important pentru noi, ca sa te simti relaxat, fiindca recomandarile pentru noi sunt importante. Pe booking de exemplu, apartamentele noastre au peste nota 9 si sunt evaluate ca fiind locatii de incredere. 

 

Turisti straini si romani ne aleg de fiecare data cand viziteaza Bucurestiul. Preturile pe care le avem pentru inchirierea in Regim Hotelier sunt foarte modeste si iti putem garanta o sedere placuta. Sa stii ca cel mai mult si cel mai mult, ne-a placut intotdeauna sa fim prezenti in orice moment clientii cazati la noi, au avut nevoie de ceva. 

 

In pretul pe care il platiti pentru inchirierea in regim hotelier, includem:

– loc de parcare subteran

– acces la internet

– prosoape de baie si accesorii (sapun, sampon)

– informatii pretioase, cu privire la locurile de vizitat in Bucuresti

 

Noi spunem ca nu mai este cazul sa stai pe ganduri si daca esti in cautarea de preturi pentru inchirierea in regim hotelier, a unui apartament, sau a unei garsoniere in Bucuresti, alege-ne pe noi! Chiar avem preturi mici si conditii excelente!

Apeleaza Acum