Regim Hotelier Bucuresti

Daca vii in Bucuresti si cauti cazare in regim hotelier, la noi vei gasi absolut ce ai nevoie! Suntem aproape de Autostrada Bucuresti – Ploiesti, suntem aproape de principalele atractii turistice din oras, in zona gasesti benzinarii si centre comerciale importante si la noi vei beneficia de foarte multe avantaje, la un pret mic. 

 

Contacteaza-ne chiar acum si iti vom sta la dispozitie cu orice intrebare ai, referitoare la regimul hotelier, in Bucuresti!

Fb.   In.   Yt.   Contact GDPR

Recomandari Cazare Bucuresti

Cauti cumva “recomandari cazare Bucuresti?” Bine ai venit! Noi te vom indruma in acest articol, la ce anume trebuie sa fii atent, atunci cand cauti o recomandare pentru cazare in Bucuresti.

 

Pentru inceput, ne vom prezenta si iti vom spune cateva lucrui despre noi. Practic iti vom recomanda serviciile noastre de cazare si apoi tu iti vei da singur cu parerea, daca se merita sa vii sa te cazezi la noi, sau nu.

 

Suntem “Pipera Lake Apartments”, o companie cu sediul in Pipera, in zona de Nord a capitalei. Avem peste 10 locatii (apartamente si garsoniere) pe care le inchiriem ca si cazare in regim hotelier, in Bucuresti. Avem recomandari de top de la clienti romani dar si internationali si avem un punctaj foarte bun pe Booking: peste nota 9. 

 

Suntem catalogati de catre clientii nostri, ca fiind una dintre cele mai bune companii care se ocupa cu cazari in Bucuresti si mai mult de atat, avem recomandari ca fiind o cazare de 4 stele. La fel, aceste aprecieri sunt de la clientii nostri si noi iti spunem ca avem incredere in parerile lor. Fiindca foarte multi dintre ei, au cautat mult timp recomandari de cazare in Bucuresti, pana au aflat de la noi, de la prieteni sau din reclamele online.

 

Tot ceea ce noi facem pentru clientii nostri, se datoreaza colaborarilor pe care le avem. Am ales cei mai buni arhitecti, designeri si manageri care sa ne reprezinte afacerea. La fiecare inchiriere la care predam cheile clientului, suntem fericiti si incantati ca suntem gazde.

 

Daca vii sa ne vizitezi si alegi sa locuiesti la noi dar inca nu ai fost convins de vreo recomandare, cand ai cautat: “recomandari cazare Bucuresti”, iata cateva motive sa ne alegi:

– iti oferim loc de parcare subteran

– iti oferim acces gratuit la internet

– la noi vei avea o bucatarie complet utilata

– nu este nevoie sa aduci prosoape de acasa, fiindca vei gasi aici

– vei beneficia de discretie maxima si de liniste

– ai in apropiere benzinarii si restaurante cu recomandari foarte pozitive

– poti ajunge rapid la Autostrada Bucuresti – Ploiesti si la Soseaua de Centura

 

Acum iti vom face si noi cateva recomandari, pentru cazare in Bucuresti:

1. Alege mereu locatii care prezinta poze reale

2. Alege o cazare care sa se incadreze in bugetul tau

3. Suna de fiecare data pentru confirmarea rezervarii

4. Daca nu poti ajunge la cazare in ziua stabilita, suna pentru anularea rezervarii

5. Daca ai facut rezervare prin intermediul Booking, nu uita sa revii cu o recenzie, indiferent daca ai fost multumit sau nu

6. Alege intotdeauna cazari cu recomandari pozitive si cu note peste 8, pe Booking

7. Cauta intotdeauna conturile de facebook ale locatiilor in care doresti sa te cazezi, ca sa vezi ce spun clientii despre acea locatie si ce recomandari are pagina lor

8. In momentul in care parasesti cazarea, fa curatenie si aranjeaza totul ca si nu ai fi fost acolo. Acesta este un lucru de bun simt, pe care noi il recomandam tuturor clientilor.

9. Recomanda cazarile de care esti multumit si prietenilor tai.

 

Cam atat am avut noi de zi, despre subiectul “recomandari cazare Bucuresti”. Va asteptam cu drag in una din locatiile noastre, sau va dorim sedere placuta, in orice alt loc ati ales sa va petreceti timpul in Bucuresti.

Apeleaza Acum