Regim Hotelier Bucuresti

Daca vii in Bucuresti si cauti cazare in regim hotelier, la noi vei gasi absolut ce ai nevoie! Suntem aproape de Autostrada Bucuresti – Ploiesti, suntem aproape de principalele atractii turistice din oras, in zona gasesti benzinarii si centre comerciale importante si la noi vei beneficia de foarte multe avantaje, la un pret mic. 

 

Contacteaza-ne chiar acum si iti vom sta la dispozitie cu orice intrebare ai, referitoare la regimul hotelier, in Bucuresti!

Fb.   In.   Yt.   Contact GDPR

Regim Hotelier Bucuresti

Esti in cautarea unui loc de cazare in regim hotelier in Bucuresti? Bine ai venit! Noi iti oferim conditii de 4 stele, la un pret foarte accesibil. Suntem situati in zona Pipera – Nord si avem foarte multe lucruri de povestit. Te invitam sa ai rabdare si sa citest acest text cu atentie, daca doresti sa vii si sa te cazezi in regim hotelier, in Bucuresti.

 

1. La ce sa fii atent cand cauti o cazare in regim hotelier in Bucuresti?

In primul rand, cine inchiriaza apartamente sau garsoniere in regim hotelier, trebuie sa aiba firma si sa fie autorizat. Este foarte important sa ai pe cine sa tragi la raspundere, intr-o situatie care cere aceasta masura.

 

2. Nu accepta cazari in regim hotelier daca vii in Bucuresti, cu poze ireale

Toata promovarea noastra, referitor la imaginile din apartamente si din garsoniere, sunt 100% reale. Ba mai mult de atat, ca sa te convingi ca apartamentele si garsonierele pe care le inchiriem in regim hotelier sunt ale noastre, am pus chiar si videoclipuri din locatii. Te poti convinge imediat!

 

3. Verifica cu atentie contractul (daca primesti unul) ca sa nu ai surprize

Citeste in amanunt fiecare aspect din contractul de inchiriere in regim hotelier si semneaza doar dupa ce esti de acord cu toate informatiile de acolo. Este mai bine sa pierzi 3 minute la inceput cu un lucru aparent “inutil”, decat sa iti faci griji apoi.

 

4. Alege cazari in regim hotelier, care au deja recomandari

Ce-i drept, daca noi am fi de exemplu la inceput de drum si nu am avea deloc turisti care sa se fi cazat pana acum in regim hotelier in Bucuresti, la noi, nu am fi avut recenzii. Dar exista alte metode prin care sa demonstrezi turistilor faptul ca locatia ta este exact ca in poze! Cel mai bun lucru, in cazul in care cazarea prezinta suspiciuni, este sa soliciti proprietarului poze cat mai recente. Si astfel iti vei da seama daca totul este in regula.

 

5. Atentie la minciunile de la cei care se ocupa cu cazari in regim hotelier, in Bucuresti

Sunt foarte multi care au incarcat acum internetul cu locuri de cazare in regim hotelier si care promit lux si preturi foarte mici. Afla ca unele locatii sunt comune, camera ta este la fel ca la hotel si nu beneficiezi de intimitatea promisa online.

 

6. Nu accepta gazde care iti vorbesc urat la telefon

Stim cu totii ca uneori avem momente bune, alteori momente rele. Dar nu exista scuza, sa vorbesti impulsiv la telefon unui potential client, care cauta cazare in regim hotelier. Am auzit cazuri, cand gazdele au “repezit” turistii, in ideea de a-i face sa ia decizia mai repede. Nu suntem de acord cu acest lucru si trebuie sa spui NU din prima daca situatia evolueaza in acest sens.

 

7. Razgandeste-te daca consideri ca este cazul, in locatie

Atunci cand ajungi la cazarea inchiriata in regim hotelier, daca sunt lucruri care nu iti plac, indrazneste sa te razgandesti! Este foarte important sa locuiesti in confort si linistit, fiindca acolo iti vei petrece o parte din timp. Daca mobilierul este stricat, mirosurile nu sunt tocmai placute si vezi ca sunt lucruri care nu functioneaza, discuta cu gazda si schimba cazarea intr-o alta locatie de-a lui, sau intr-un alt loc. 

 

Iata cateva motive pentru care sa ne alegi pe noi, daca doresti sa te cazezi in regim hotelier, in Bucuresti:

– avem apartamente de lux

– avem preturi modice

– suntem situati in zona Pipera (cu acces spre orice parte din Bucuresti)

– avem vechime in domeniu

– iti oferim parcare subterana

– la noi gasesti prosoape, gel de dus, sampon si tot ce ai nevoie pentru baie

– suntem foarte primitori si saritori, in cazul in care ai nevoie de noi

– te indrumam spre cele mai frumoase locuri de vizitat in oras

– ar mai fi inca o mie de motive, dar ne oprim aici

 

Daca alegi sa vii in Bucuresti, sa te cazezi in Regim Hotelier, iata cateva obiective turistice pe care le poti vizita:

– Muzeul Antipa

– Casa Poporului

– Muzeul Taranului Roman

– Parcul Herastrau

– Parcul Cismigiu

– Therme Balotesti

– Mallul Baneasa

– IKEA ( de ce nu? )

– Arcul de Triumf

– Calea Victoriei

– Ateneul

– Centrul Vechi

– fantanile arteziene de la Unirii (superbe)

– Casa Ceausescu

 

Deja ti-am facut o lista de locatii pe care sa le vizitezi, daca vii sa te cazezi in regim hotelier in Bucuresti, ca vei avea nevoie de o saptamana sa locuiesti aici. 

 

Sa recapitulam: daca vii in Bucuresti si cauti cazare in regim hotelier, la noi vei gasi absolut ce ai nevoie! Suntem aproape de Autostrada Bucuresti – Ploiesti, suntem aproape de principalele atractii turistice din oras, in zona gasesti benzinarii si centre comerciale importante si la noi vei beneficia de foarte multe avantaje, la un pret mic. 

 

Contacteaza-ne chiar acum si iti vom sta la dispozitie cu orice intrebare ai, referitoare la regimul hotelier, in Bucuresti!

 


 

ai ajuns in aceasta pagina, fiindca este posibil sa fi cautat: cazare regim hotelier bucuresti, apartamente in regim hotelier bucuresti, cazari regim hotelier bucuresti, preturi regim hotelier bucuresti, regim hotelier pipera, regim hotelier sector 1, regim hotelier baneasa, recomandari regim hotelier bucuresti.

Apeleaza Acum