Regim Hotelier Bucuresti

Daca vii in Bucuresti si cauti cazare in regim hotelier, la noi vei gasi absolut ce ai nevoie! Suntem aproape de Autostrada Bucuresti – Ploiesti, suntem aproape de principalele atractii turistice din oras, in zona gasesti benzinarii si centre comerciale importante si la noi vei beneficia de foarte multe avantaje, la un pret mic. 

 

Contacteaza-ne chiar acum si iti vom sta la dispozitie cu orice intrebare ai, referitoare la regimul hotelier, in Bucuresti!

Fb.   In.   Yt.   Contact GDPR

Regim Hotelier Pipera Nord Bucuresti

Buna, si iti multumim ca ai accesat site-ul nostru! Trebuie sa stii inca de la inceput ca suntem o companie ce ofera cazare in Regim Hotelier, in zona Pipera Nord din Bucuresti. De la noi poti inchiria apartamente si garsoniere la preturi accesibile si poti beneficia de foarte multe avantaje, fata de cazarea la un hotel.

 

Regim Hotelier Bucuresti – zona Pipera (Nord)

Suntem amplasati intr-o arie selecta, din Pipera. De la noi puteti ajunge cu usurinta la Autostrada care leaga Bucuresti de Valea Prahovei si va putem garanta faptul ca veti avea parte de liniste deplina, pe toata durata sederii. Daca veniti in scop de serviciu sau in scop turistic in zona de Nord, in Pipera, la noi va asteptam cu locuri de cazare pregatite in conditii de 4 stele. 

 

De ce sa alegi Pipera pentru Cazarea in Regim Hotelier in Bucuresti?

Este foarte simplu! Fiindca aici suntem noi si fiindca iti vom oferi servicii de cazare la cel mai inalt nivel! Apartamentele pe care le inchiriem sunt echipate cu tot ceea ce ai nevoie ca sa te relaxezi si sa devii un “om al locului”. Iti oferim: 

– parcare subterana

– acces gratuit la internet

– paturi confortabile

– prosoape si accesorii pentru baie (gel de dus, sampon, etc.)

– masina de spalat in fiecare locatie

 

Ne poti contacta de fiecare data cand ai nevoie! Functionam ca receptia unui hotel, NON-STOP. Suntem disponibili telefonic si ne deplasam la tine daca ai nevoie, intr-un timp rapid. Toate apartamentele si garsonierele au aer conditionat pe timpul verii si incalzire centrala pe timpul iernii. Nu vei avea grija de absolut nimic, fiindca noi ne vom ocupa de tot ce ai nevoie, daca esti in cautarea unei cazari “perfecte” in Bucuresti, in zona de NORD – Pipera. 

 

Daca vii in Pipera, te asteptam sa te cazezi la noi!

Iti punem la dispozitie garsoniere si apartamente pe care le poti inchiria pornind de la 30 de euro pe zi. Toate locatiile noastre sunt echipate in cel mai amanuntit detaliu, cu tot ceea ce ai nevoie, daca vrei sa locuiest in Pipera si daca esti in cautarea unei cazari in zona de Nord a Bucurestiului. 

 

Daca nu ne crezi pe cuvant, in sectiunea foto-video a site-ului, poti gasi poze si filmari reale din apartamentele pe care le inchiriem in regim hotelier, in Pipera, zona de Nord din Bucuresti.

 

Ce poti face in apropiere?

Daca vii ca si turist in Bucuresti, sau daca vii pentru prima data, neaparat trebuie sa te plimbi in unul din cele mai frumoase parcuri din Romania: Parcul Herastrau. Este situat foarte aproape de “Pipera Lake Apartments” si pe marginea lacului, vei gasi restaurante foarte bine cotate, cu recomandari internationale si mancaruri super delicioase.

 

Poti vizita Arcul de Triumf (noi recomandam noaptea), poti da o fuga pe promenada de la Ateneu, unde de asemenea vei gasi restaurante foarte frumoase sau poti sa afli care este programul de vizite de la Casa Poporului si sa mergi sa descoperi detalii interesante ale istoriei Romaniei.

 

Inca nu te-ai decis, ce cazare in regim hotelier sa alegi daca vii in Pipera?

Noi inca avem rabdare si iti spunem ca ar trebui sa te gandesti serios sa ne contactezi, fiindca noi chiar iti vom oferi servicii ireprosabile. Trebuie sa stii ca avem experienta in acest domeniu si suntem niste gazde apreciate, de cei care ne trec pragul. Te asteptam cu inima deschisa, daca vrei sa vii sa te cazezi la noi!

 

Cu cel mai mare drag,

Echipa “Pipera Lake Apartments”

Apeleaza Acum